You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye başlamak; dayanıklı, estetik baplara en makul fiyatlarla malik çıkmak bağırsakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın gibi müstacel durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Konstrüksiyonlır? Her binanın malik başüstüneğu yer ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından strüktürlmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması derunin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

özge nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir köstek konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha ali olduğu alanlarda da tercih edilir.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu ovamızda;

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme âdemoğlu yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne essah açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page